Zin in een feestje met de Nölers?

Groots Openingsbal met Proud to be Dutch!

Zaterdag 10 februari is de officiële start van de Carnaval met de Carnavalsmis en de Sleuteloverdracht. Het begin van vier dagen Carnaval in Cuijk.
Zaterdagavond is er een groots Openingsbal in de Schouwburg, waar Proud to be Dutch zorgt voor een avondvullend programma. Het wordt een grandioze show met de bekende DJ’s Jacco Silver en René Verkerk, zij worden bijgestaan door zanger Peter Loree, deze laatste is bekend als oprichter van het Feestteam.
Zij zorgen ervoor dat deze avond het dak eraf gaat in de schouwburg! Zorg dat je erbij bent vanaf 20.30 uur, zodat je niets van dit spektakel mist.
Deze avond is voor iedereen toegankelijk, voor een consumptiemunt heb je de hele avond toegang tot dit festijn. Leden van Carnavalsvereniging de Nölers hebben vrij toegang op vertoon van hun toegangsbewijs.

Start Jeugdcarnaval
Vrijdag 9 januari gaan de Jonge Nölers op scholenbezoek bij de basisscholen in Cuijk,
de Prins en Prinses laten met hun gevolg zien hoe zij Carnaval vieren in hun 44-jarig jubileumjaar.
Zaterdagmiddag 10 februari start ook voor hen het officiële Carnavalsfeest met van 12.00 uur tot 14.00 uur de Jeugdprinsenreceptie in de Schouwburg. Iedereen is hierbij welkom om Prins Rens en Prinses Annemijn te feliciteren. Aansluitend houden zij hun talentenjacht “Nölers got Talent”. Zit je op de basisschool en heb je zin om je beste optreden aan het publiek te laten zien, geef je dan op via

Jongenolers@gmail.com

Alle kinderen kunnen in de Schouwburg een braskaart kopen, waarmee ze twee keer drinken, een keer iets lekkers en een snack kunnen halen. Deze middag is het voor jong en oud gratis entree.

Voor het verdere programma van de grote en kleine Nölers tijdens de Carnavalsdagen kunt u terecht op de website van de Nölers (www.denolers.nl) of u kunt het lezen in ons Jaarboek “de Nöler”.