Wie o wie?

Wie worden de nieuwe heersers over Cuijk?

Het is al weer bijna de 11e van de 11e en dan wordt carnaval vierend Cuijk wakker. Al weken gonzen de namen van potentiële prinsen door de straten.

Gelukkig komt aan alle onzekerheid op zaterdag 9 november een eind en worden de nieuwe hoogheden van het Karnavalsgezelschap bekend gemaakt. Het grootse Prinsenbal vindt plaats in de Huiskamer van Cuijk of te wel de Schouwburg.

Om 19:00 uur zullen de Jonge Nölers nog één keer binnentrekken met Prinses Caprice en Adjudant Marit. Als zij binnen zijn zal voor de laatste keer hun feestje beginnen. Rond de klok van achten zullen ze uitgezwaaid worden en maken ze plaats voor de 46e Jeugdprins of wordt het weer een Prinses.

Om 21:00 uur zal het Gezelschap binnentrekken onder aanvoering van Prins Niels en Adjudant Richard. “Ut word wa dees 4 daag” was hun lijfspreuk en die zal nog één keer klinken voor dat ze traditioneel opgenomen gaan worden in de Prinsen en Adjudantenclub. Niels in de Doofpot en Richard in de Nachtkaars gaan plaats maken voor 61e heerser over de Nölers en Kuuk. Wordt het wederom een prins of kiest het vernieuwde bestuur voor een nieuwe gewaagde koers en komt er een Prinses? We zullen het zien.

Wil je alles meemaken zorg dan dat je om 19:00 uur in de Schouwburg bent. Een avond met de belangrijke onthullingen in een voor de Nölers zo bekende gezellige sfeer.