Prins Mark I bij de Nölers voorop

Afgelopen zaterdag zijn de nieuwe heersers over de Nölers en Cuijk bekend geworden.

De Schouwburg was weer een huiskamer vol zinderende spanning bij de bekendmaking van Prinses Anne (Daamen) en Adjudant Eleonore (Derks) bij de Jonge Nölers. Met hun lijfspreuk “Dees carnaval rijde wej vurop en zetten ut Nölersriek op zien kop!” zullen zij laten zien dat de Jonge Nölers wel een feestje kunnen bouwen.

Natuurlijk werd er onder luid applaus afscheid genomen van Jeugdprinses Caprice en haar Adjudant Marit. Ook werd een oude traditie hersteld en hebben de Jonge Nölers weer een eigen Vorst: Sem (Wolters). Hij werd door zijn “grote” collega Vorst Pieter voorzien van alle versierselen die bij zijn nieuwe functie passen.

Na afscheid genomen te hebben van Prins Niels en Adjudant Richard steeg de spanning om elf over elf naar een absoluut hoogtepunt tot, na een speciale oosters aandoende onthulling, Prins Mark (Geboers) tevoorschijn kwam. Na installatie door President Barry maakte hij als eerste daad de naam van zijn Adjudant Dries (Hofmans) bekend. Na het uitspreken van de Proclamatie onthulden beide hun lijfspreuk “Carnaval is goud… Un moj feesje veur jong en oud!”. Hiermee gaan zij carnaval vierend Kuuk voorop in een lange polonaise.

Bekijk de foto’s van het Jeugdprinsenbal en het Prinsenbal.