Nieuwsbrief “Genöl” editie 1

Vanaf heden zal de vereniging gaan werken met een een nieuwsbrief  waarin het laatste “genöl”  zal worden besproken.

Op deze manier is het mogelijk voor alle leden om de laatste nieuwtjes te volgen die spelen binnen de vereniging . De nieuwsbrief zal aan alle leden middels e-mail verstuurd worden. Ook zal elke edite geplaatst worden op de site en FB pagina.

 

 

Beste carnavalsvierders,

Wij sturen u deze mail i.v.m. de receptie van Prins Gerton en Adjudant Koen zondag 17 december as in Partycentrum “De Bond” aan de Beversestraat 18 5431 SH in Cuijk.

Waarom sturen wij u deze herinnering? Het is niet voor een ieder geheel duidelijk dat de Nolers gekozen hebben voor een andere indeling van een paar evenementen. Zaterdagavond met carnaval waar altijd de receptie was in de schouwburg komt te vervallen. Deze avond wordt ingevuld als een heus openingsbal. De precieze invulling vindt u t.z.t. in het jaarboek “de Noler”.
Daarom is de receptie voor Prins Gerton en Adjudant Koen verzet naar a.s. zondag.

Vanaf 11:11u bent u in de gelegenheid om hen te feliciteren. Rond 14:00u zullen diverse verenigingen hun opwachting maken, ook daarbij bent u uiteraard van harte welkom.

Nogmaals zondag 17 december as tussen 11.11u en 14:00u is de algehele receptie van Prins Gerton en Adjudant Koen in “De Bond” te Cuijk.

Ook willen wij u graag op de hoogte brengen van het moment van bekend maken van het as Boerebruidspaar. Dit zal gebeuren op zaterdag 6 januari as tijdens het 5xK, het “KuuksKarnavalsKrakerKwekKonkours” waar eenieder uiteraard ook van harte welkom is.

En er zijn voor alle avonden nog kaarten te koop in de vrije verkoop voor de pronkzittingen. Hier hoeft men dus niet eerst lid te worden van de vereniging. Dit mag natuurlijk altijd nog. Kaartverkoop@denolers.nl

Met vriendelijke groet,
PR commissie de Nolers