Kuukse Zittingen goudwèrd!

Ja ze waren weer goudwèrd dit jaar, de Kuukse Zittingen.

Vier keer had nölend Kuuk de gelegenheid om deze non-stopshow te bezoeken en dat hebben ze gedaan! Ook de senioren hebben genoten van een prachtige zaterdagmiddag.

Het publiek heeft genoten van de vertrouwde acts, zoals die elk jaar de zittingen het gezellige, intieme karakter geven. Ook waren er herintreders zoals Nölforum met Rob Poel als nieuw lid en de Kuumers met hun pausenact.

Bovendien hadden de Nölers dit jaar een debuut-buut. De Nelis (Niels Hendriks) is in de voetsporen van zijn roemruchte vader getreden en jawel, het heeft met de genen te maken. Hij kreeg de zaal plat met een mix van traditionele en moderne humor. Dit belooft nog wat…

De Kuukse Zittingen, met zang, dans, acts en buuts is een waardevast gegeven binnen de Nölers traditie. Hondervijftig vrijwilligers werken maanden om een leuke avond te maken voor het publiek en dat is ook dit jaar weer goed gelukt.

Een leuke bijkomstigheid is dat we op zaterdag ons vierhonderdste lid mochten verwelkomen, dus de Nölers zitten in een heerlijke positieve flow. Ook dit biedt zeer zeker perspectief voor de toekomst.

En nu? Op naar de carnaval.

Alaaf!