Kuukse zittingen 2023

We maken ons op voor de Kuukse Zittingen 2023. Nog iets meer dan een week en dan “brandt ’t wer” in Kuuk.
Onder de noemer Kuuk blieft Kuuk bieden we je een volledig programma met zang, dans, buuts en meer in Schouwburg Cuijk.

Nieuw deze zittingen is het voorprogramma met ons huisorkest Dè Orkest. Zij verwelkomen je vanaf een half uur voor aanvang met hun muzikale klanken, zodat de sfeer er meteen lekker in zit. Ook nieuw is een mini musical over het mysterie rondom de verkiezing van de prins.
Lachen wordt het ook deze editie zeker met buuts van Tinus, Nelis, Gertie en Maud en de Nip… en terug van weggeweest: de Kuumers.
Neem nog een slok en schraap de kelen en zing uit volle borst mee met Iris, de Pronkzingers, 6-pack en winnaars van het 5xK: de Toebes Singers. Het speciaal opgerichte groot Zittingskoor brengt bekende meezingers uit de oude Nölersdoos.
En wellicht heb je ze op een van onze evenementen al hun nieuwe gardedans zien doen, onze Dansgarde. Op de Kuukse Zittingen presenteren zijn daarnaast hun spectaculaire showdans.

Meer dan genoeg reden dus om, als je dit nog niet had gedaan, je alsnog snel te verzekeren van toegangskaarten voor de Kuukse Zittingen 2023 “Kuuk blieft Kuuk”.

Verkoop via het bespreekbureau van de schouwburg. Bereikbaar via www.schouwbugcuijk.nl/voorstellingen of telefoon 0485-314344 (di t/m vr van 13:30 tot 17:00).
Let op: het gaat hard, maar voor jou hebben we vast nog een mooi plekje. Zien we je daar? Gezellig! Alaaf!