FRANSKE VAN DE TAP TERUG IN DE UUL!

De kaartverkoop van de Kuukse Zittingen is reeds in volle gang en voor het weekend van 16 en 17 februari zijn nog maar enkele plaatsen op de zaterdag beschikbaar. Het eerste weekend van 9 en 10 februari heeft nog wat meer mogelijkheden, maar je moet er wel snel bij zijn.

Naast een aantal ervaren artiesten, zullen ook een aantal nieuwelingen hun acts ten tonele brengen. We begroeten Hoefs en Ham en hebben “Een bericht van verhindering”. Natuurlijk zal ook buurtvereniging “De Haagsestraat”, als de winnaars van het 5xK, hun carnavalslied ten gehore brengen. Het geheel wordt in goede banen geleid door Vorst Pieter, die alle optredens weer vakkundig aan elkaar zal praten.

Tijdens de komende Kuukse Zittingen zal ook Frans Hendriks, vader van Prins Niels, weer in zijn alter ego als “Franske van de Tap” kruipen en plaatsnemen in de buutton. Hij zal ons “stap voor stap” meenemen in allerlei Kuukse wetenswaardigheden. Een uitgelezen kans dus voor de snelle beslissers om dit unieke en eenmalige optreden bij te wonen. Alle artiesten zijn amateurs en verdienen het om voor een volle zaal te spelen dus zorg dat je erbij bent en “anschúúft”.