Carnaval 2021

Zoals eerder vermeld, beraden we ons op invulling van de carnavalsdagen. Daarbij willen we ons niet uitsluitend laten leiden door alle wettelijke beperkingen, maar primair door onze eigen verantwoording voor het welzijn en de gezondheid van onze leden en medeburgers.

We kunnen premier Mark Rutte dus geruststellen, we gaan de randen van de wetgeving niet opzoeken. Op dit moment zien we de pandemie in hevigheid toenemen en daarom hebben we inmiddels besloten dat de Nölers met carnaval 2021 geen evenementen organiseren, die concentraties van mensen tot gevolg gaan hebben. We zijn ons ervan bewust dat dit de mogelijkheden heel erg beperkt, maar de uitdrukking “better safe than sorry” is weliswaar geen Kuuks, maar wel van toepassing hier.

Daarnaast kun je iedere euro maar één keer uitgeven. We investeren liever op een moment dat carnaval weer op carnaval lijkt, dan in een situatie waar we zoveel beperkingen hebben, dat er van een carnavalsgevoel toch geen sprake kan zijn. Toch zullen we ons wel gaan beraden op acties die in ieder geval kunnen bijdragen aan iets van een carnavalsgevoel, tijdens de normaal gesproken “dolle dagen”.