Vrijwilligerspenning uitgereikt

Op zondagmiddag 12 december is “onze Door”, Dorianne Daanen-Klabbers, onderscheiden met de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk. De onderscheiding werd uitgereikt door wethouder Joost Hendriks ter ere van haar tomeloze inzet op het gebied van vrijwilligerswerk.

Dorianne zet zich al sinds 2004 lang met hart en ziel in voor onze carnavalsvereniging. Eerst als notulist van bestuur, later als penningmeester en tussendoor ook nog als lid van de 5xK-commissie en boerenbruiloftcommissie. Bij de Kuukse Zittingen verkoopt zij kaarten en is ze de bezoekers van dienst in de garderobe. Een scala aan werkzaamheden dus, en dat allemaal vrijwillig. Dorianne is een rots in de branding, ook in tijden dat de vereniging het moeilijk heeft. Het bestuur kan altijd op haar terugvallen en ze bent altijd bereid om zaken op te pakken die tussen wal en schip dreigen te vallen. Een zeer betrokken, betrouwbare vrijwilliger met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Daarnaast is Dorianne al vele jaren actief als penningmeester voor WSV de Kraaijenbergse Plassen.

Dit vele vrijwilligerswerk verdient waardering en die waardering heeft zij nu gekregen, want het college van burgemeester en wethouders heeft aan haar de Vrijwilligerspenning van de gemeente Cuijk toegekend.