Vorst Pieter

Pieter Kuenen

Vanaf kinds af aan vier ik al carnaval, als klein jongetje ging ik in de wandelwagen mee naar alle kroegen. Carnaval is dus met de paplepel ingegeven. Jarenlang vanaf mijn 12e ben ik actief mee gaan doen bij de Nölers. Eerst als muzikant bij Dweilorkest Ut Word Wa aan de zijlijn meegekeken bij de Nölers en later ook actief mee organiseren. Zo heb ik ruim 5 jaar deel uit gemaakt van het regieteam van de Nölers en verantwoordelijk geweest voor de Nölers Pronkzittingen.

In het jubileumjaar, 55 jarig bestaan van de Nölers, ben ik toegetreden als raad van 11 lid! Na een jaar actief mee te hebben gedraaid was ik zo enthousiast dat ik me kandidaat heb gesteld als vorst en opvolger van Hank Heijl. De raad en het bestuur waren hier meteen heel enthousiast over, waarna ik nu voor het 5e jaar vorst mag zijn van deze mooie vereniging.

In het dagelijks leven ben ik ondernemer en financieel adviseur. Iedere dag ben ik bezig met cijfers en ondernemers succesvoller te maken! Samen met mijn team van enthousiaste medewerkers werken we met en voor ondernemers vanaf ons kantoor aan de Spinding te Cuijk.