Optocht 2017

Wat is het mooiste tijdens de carnavalsoptocht? Meedoen !!!

Inderdaad, het mooiste van de carnavalsoptocht in Cuijk is meedoen, het maakt niet uit hoe jong of oud je ook bent. Dit doe je niet om te winnen, natuurlijk is dat ook leuk, maar je doet mee om het plezier dat je zelf hebt en het plezier dat je geeft aan die talloze toeschouwers langs de route. Het begint al met de voorbereiding, de lol om iets ludieks te bedenken, de gekste dingen komen bij jou en bij je vrienden op. Je hoeft niet heel handig te zijn, de leukste creaties ontstaan meestal spontaan tijdens de werkzaamheden.

Daarom, bedenk iets leuks, schrijf je in via onderstaande email adres of via de website.
Uiteraard staat tegenwoordig de veiligheid hoog in het vaandel, dus voor je begint kijk even naar de regels in ons reglement. Deelname aan de optocht in Cuijk is gratis en naast het reeds beloofde plezier maak je ook nog eens kans op een leuke prijs.

Er zijn verschillende categorieën waarbij individuelen en paren zich nog tot kort voor de start kunnen aanmelden. Tot 19 februari via email en website en ook op de zondag van de optocht tot 13.30 uur bij restaurant Smaak. Heb je advies nodig, neem gerust contact met ons op.

Op vrijdag 24 februari a.s. is er weer de grandioze Startnummer Ophaal Avond in café Spinners, aanvang 20.3 uur. Hier komen alle deelnemers hun startnummer ophalen en kunnen ze vast sfeer proeven voor de komende dagen en nog eens terugkijken naar beelden van eerdere optochten.

Geen zin om mee te doen? Kom dan naar al het moois kijken dat op zondag 26 februari vanaf 13.49 uur door het Cuijkse centrum trekt.

Email: optocht@denolers.nl
Theo Hoefs tel: 0485-313389