Geef carnaval kleur

Hoe geven we het Carnaval toch een beetje kleur? Bestel de GRATIS Nölersvlag

Beste Nöler,

Carnaval 2021 wordt anders dan je gewend bent. Daar gaan we het niet opnieuw over hebben.

Toch willen we als Nölers tijdens de Carnaval zo veel mogelijk  zichtbaar blijven en vooral ook de dagen wat kleur geven. En wat kunnen we daarvoor beter inzetten, dan onze groen-wit-rode Nölersvlaggen met Nölerslogo?!

Het zou mooi zijn als onze vlag gedurende de échte Carnavalsdagen, dus van zaterdag 13 februari tot en met dinsdag 16 februari, op zoveel mogelijk plaatsen in Cuijk wappert.

En daarom hebben we besloten alle geïnteresseerde leden, één Nölersvlag per huisadres te schenken. We gaan er namelijk vanuit dat indien er meerdere leden op hetzelfde huisadres wonen dat één vlag voldoende is.

Schenken…… dus GRATIS!!

Deze vlaggen kosten ons als vereniging natuurlijk wel geld. We willen dan ook voorkomen dat onze vlaggen diep in de la of als poetsdoek eindigen.

Ben je lid en wil je een vlag ontvangen: stuur dan voor 1 december een mailtje naar secretariaat@denolers.nl

Wil je meerdere vlaggen per huisadres ontvangen dan kost elke extra vlag slechts € 5,-

Ben je (nog) geen lid maar wil je ook graag een vlag, stuur dan ook een mailtje naar secretariaat@denolers.nl. Voor niet leden kost de vlag slechts € 11,–  per stuk.

Deze actie geldt alleen bij inschrijving vóór 1 December 2020.

Uiteraard hopen we op zoveel mogelijk aanmeldingen voor de vlag, zodat we de Carnaval samen alsnog een beetje kleur kunnen geven!

Het Nölersbestuur